My PunBB-Hosting forum

Unfortunately no one can be told what PunBB is - you have to see it for yourself.

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 2018-01-10 01:59:59

melting
Member
Registered: 2017-05-11
Posts: 450

lokkelijke releases te worde

Een andere schoen van de bal-samenwerking www.benesserebuzz.it is de nieuw uitgebrachte adidas-profhere, Adidas Superstar Donne Grigie een schoen die een getailleerd sokachtig bovenwerk combineert met een stevige tussenzool. Deze colorway is ge?nspireerd door de cel, een andere schurk van het baluniversum, die zich aansluit bij de adidas Yung 1 ge?nspireerd door Frieza. Bovendien vermeldt de bron dat er acht schoenen in de verzameling zijn, en niet zeven zoals eerder gemeld. Wat kunnen de andere zes modellen zijn? Je kunt geen natuurlijker partnerschap opstellen dan wat Kendrick Lamar en Nike rondom de Cortez hebben. De Compton-inwoner groeide op met het klassieke pictogram van de hardloopschoen als lifestyle-symbool, dus het verhaal rond de aanstaande gezamenlijke releases tussen de rapster en de Swoosh zal zeker authentiek zijn.

Eerder deze avond droeg Kendrick Lamar tijdens de Nike Air Odyssey Dames halftime-uitzending van het nationale Nike Air Max 90 Dames Blauw voetbalelftal de aankomende Nike Cortez Kenny Nike Air Huarache Dames1 ge?nspireerd door het DAMN-album. De schoenen Nike Air Max TN Dames hebben in feite de Swoosh verwijderd en hebben de naam van het vierletterige album gedrukt op de bovenkant. De Nike Cortez Kenny 1 staat gepland om op 26 januari uit te brengen op Nike SNKRS; blijf op de hoogte voor meer details over de drop.The Dragon Ball Z x adidas-samenwerking belooft een van de meest aanlokkelijke releases te worden, aangezien zeven schoenen die zeven sleutelfiguren uit de epische anime-reeks vertegenwoordigen, gepland zijn om uit te brengen.

Een van de zeven is onthuld als de geheel nieuwe Yung 1 hardloopschoen, een nieuwe schoen met het adidas Falcon-bovenwerk met een nieuw ontworpen zool. De paars / witte colorway is gebaseerd op Frieza, de belangrijkste antagonist van de Dragon Ball Nike Air Max 90 Donne Z-serie. De volledige collectie is Adidas Superstar Donne Nero gepland om te verschijnen in augustus 2018www.wittezeiltjes.nl; blijf op de hoogte voor de resterende zes om Nike Air Max Command Dames onthuld te worden. Jordan Brand heeft officieel zijn eerste samenwerking van 2018 onthuld, een die twee Amerikaanse kledingreuzen koppelt aan een ongelooflijke tweedelige collectie.

Inbegrepen in deze set is de Air Jordan 4 Retro gebouwd met Levi's denim, gum bodems, en Levi's rode tabblad branding voor die kenmerkende look, terwijl de klassieke Trucker Jacket is behandeld met een nylon "flight suit" interieur voor een volledig omkeerbare houding. Misschien wel het meest indrukwekkende detail is de bruine 'Two Horses'-patch, die is aangepast met het Jumpman-logo voor een echt one-of-one-gevoel. De Levi's x Air Jordan 4 en Trucker Jacket verschijnen op 17 januari bij geselecteerde retailers wereldwijd. Zie hieronder voor een offici?le winkellijst.
Nike Air Max 90 Donne Bianche

Offline

 

2018-01-10 01:59:59

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting